foto's

Welkom bij Groei & Bloei Dronten

21 april Wegens omstandigheden gaat de workshop door Cobie Westra niet door!!!

21 april Opens external link in new windowStekkenruilmarkt

25 april Opens external link in new windowBezoek aan drie tuinen vol bloembollen Opgeven tot en met 1 april!

18 mei Opens external link in new windowBloemschikshow Rauw

23 mei Opens external link in new windowWorkshop Mos-collage maken bij Urban Green Store (Afdeling Lelystad)

Dit voorjaar heeft Machteld Buitenhuis weer een succesvolle bloemschikcursus gegeven. De foto's vindt u Opens external link in new windowhier

Houdt u ook van tuinieren? Deelt u uw hobby en liefde voor de natuur graag met met anderen? Dan bent u hier op het juiste adres! Lid worden?

De afdeling Dronten is een actieve vereniging en biedt de leden elk seizoen weer een keur aan activiteiten, zoals de bekende maandelijkse lezingen, bloemschiklessen en excursies. Zie ons verenigingsblad en de agenda.
Op de website vindt u ook tuinevenementen, maandelijks tuinonderhoud en actuele foto's in het fotoalbum.

Deze maand in Groei & Bloei

Blue bells   Harger en Pettemerpolder