foto's

Welkom bij Groei & Bloei Dronten

Activiteiten

29 juni Opens external link in new windowBezoek aan de open tuin Het Polhuis te Ermelo (Opgeven tot 23 juni)

13 juli Opens external link in new windowBusreisje naar Klein Rassert en de Vlinderhof (opgeven tot 1 juli)

23 mei Opens external link in new windowWorkshop Mos-collage maken bij Urban Green Store (Afdeling Lelystad)

13 juli Het jaarlijkse tuinenreisje.

Dit voorjaar heeft Machteld Buitenhuis weer een succesvolle bloemschikcursus gegeven. De foto's vindt u Opens external link in new windowhier

Houdt u ook van tuinieren? Deelt u uw hobby en liefde voor de natuur graag met met anderen? Dan bent u hier op het juiste adres! Lid worden?

De afdeling Dronten is een actieve vereniging en biedt de leden elk seizoen weer een keur aan activiteiten, zoals de bekende maandelijkse lezingen, bloemschiklessen en excursies. Zie ons verenigingsblad en de agenda.
Op de website vindt u ook tuinevenementen, maandelijks tuinonderhoud en actuele foto's in het fotoalbum.

Deze maand in Groei & Bloei

De bloemenweide