foto's

Welkom bij Groei & Bloei Dronten

Activiteiten

10 november Opens external link in new windowWorkshop Moscollage maken bij de Urban Green Store.

19 november Opens external link in new windowLezing Bijen houden van de prehistorie tot nu door Ronald Mulder

Dit voorjaar heeft Machteld Buitenhuis weer een succesvolle bloemschikcursus gegeven. De foto's vindt u Opens external link in new windowhier

Houdt u ook van tuinieren? Deelt u uw hobby en liefde voor de natuur graag met met anderen? Dan bent u hier op het juiste adres! Lid worden?

De afdeling Dronten is een actieve vereniging en biedt de leden elk seizoen weer een keur aan activiteiten, zoals de bekende maandelijkse lezingen, bloemschiklessen en excursies. Zie ons verenigingsblad en de agenda.
Op de website vindt u ook tuinevenementen, maandelijks tuinonderhoud en actuele foto's in het fotoalbum.

Deze maand in Groei & Bloei

BLAUWHILDE
Boom van de vrijheid - Tour de France (1)