Activiteiten & Actueel

Op 20 maart 1968 vond in het kerkcentrum “de Ark” te Dronten de oprichtingsavond plaats van de tweede afdeling van de Koninklijke Maatschappij voor Tuinbouw en Plantkunde in de polders. Naast de reeds bestaande afdeling Noord Oostpolder werd de afdeling Oostelijk Flevoland opgericht, in nauwe samenwerking met de vereniging “Dorpsbelang” in Dronten.

Dat is inmiddels 50 jaar geleden! Het huidige bestuur van de KMTP “Groei en Bloei” afdeling Dronten wil daar niet zomaar aan voorbij gaan en heeft besloten om op vrijdagmiddag 23 maart een feestelijke middag te organiseren in kerkcentrum Open Hof te Dronten. 

Wij willen u daarom graag uitnodigen om op vrijdag 23 maart om 13.30 uur aanwezig te zijn in Kerkcentrum Open Hof, de Zuid 2, 8251BH Dronten. Indien u dat wenst kunt u iemand meebrengen om u te vergezellen. Het programma eindigt rond 16.30 uur.  

We bieden u een gezellige middag met gelegenheid om bij te praten en leuke herinneringen op te halen. We zorgen voor  een hapje, een drankje en een vrolijke noot.  De traditionele Groei en Bloei verloting zal natuurlijk ook niet ontbreken. 

 

Wilt u ons vóór 1 maart laten weten of we op u kunnen rekenen?

 

U kunt zich aanmelden, bij voorkeur via het Opens external link in new windowopgaveformulier. Of door een mailbericht te sturen naar: ajbouwman1951(at)kpnmail.nl

Lukt mailen niet dan kunt u Abel Jan Bouwman ook bellen: 0321-314270

meer
 
16
Feb
STORMSCHADE
16
Feb
test